Ја поразува хипертензијатасо сите нејзини симптоми

 • Го нормализира крвниот притисок по природен пат
 • Ја возобновува еластичноста на крвните садови
 • Го намалува нивото на холестерол во крвта
 • Штити од инфаркт и мозочен удар

Нарачајтесо попуст

04
13
53
50
наместо
ШОК

Кардиоваскуларните заболувања се основната причина за смрт во целиот свет. Според податоците на СЗО, повеќе од 40% од сите смртни случаи се поврзани со болестите на срцето. 85% од тие смртни случаи се резултат на срцев или мозочен удар.

Хипертензијата е сериозна закана по животот и здравјето!

Последиците од високиот крвен притисок се:

Срцева инсуфициенција

Миокарден инфаркт

Хипертензивна криза

Мозочен удар

Исхемиска болест на срцето

Нарушување на циркулацијата на крвта во мозокот

Откажување на бубрезите

Дијабетес

Нарушување и загуба на видот

Еректилна дисфунција

Фактори на ризик

возраст

Луѓето постари од 35 години се најизложени на ризик од појава на артериска хипертензија.

наследен фактор

Ризикот од појава на артериска хипертензија се искачува до 80% кај оние луѓе чии поблиски роднини го имаат ова заболување.

стрес

Хормоните на стресот предизвикуваат стеснување на крвните садови, поради што срцето почнува да работи забрзано и како резултат на тоа, се покачува крвниот притисок.

Штетни навики

Пушењето и пиењето алкохол го зголемуваат крвниот притисок за 10 милиметри живин столб годишно.

лоша исхрана

Вишокот на натриум во храната и големото количество животински масти доведуваат до спазам (стегање) на артериите и развој на артериска хипертензија.

недоволна активност

Луѓето кои водат пасивен живот имаат 40 до 50% поголеми шанси да добијат хипертензија.

прекумерна тежина

недоволно спиење

Кај луѓето со покачен крвен притисок, недоволно сон може да предизвика нагло покачување на крвниот притисок.

Артериската хипертензија го тормози целиот организами доведува до смрт. Почнете со лекување што е можно поскоро!

ПОЧНЕТЕ СО ЛЕКУВАЊЕ

3 степени на дејствување

ЗАКРЕПНУВАЊЕ

Го стабилизира артерискиот притисок до индивидуалните физиолошки показатели.

НОРМАЛИЗАЦИЈА

Го востановува срцевиот ритам составот и вискозноста на крвта, ја намалува хипертрофијата на срцето и крвните садови.

ЗАШТИТА

Заштитува од атеросклеротични промени на крвните садови на срцето и заштитува од инфаркти и мозочни удари.

Природен и високо ефикасен состав

Корен од коприва

 • Ја возобновува работата на бубрезите
 • Го зголемува количеството еритроцити
 • Го намалува нивото на шеќер во крвта

Омега-3

 • Го намалува ризикот од развоj на атеросклероза,
 • Исхемична болест на срцето, мозочен удар, инфаркт на миокардот, тромбоза.
 • Полезен е за време на опоравувањето по срцевиот удар.

Тиjамин

 • Го нормализира метаболизмот на липидите и јаглехидратите
 • Ја подобрува работата на срцевиот мускул
 • Го забавува процесот на стареење на крвните садови

Масло од глог

 • Го подобрува крвотокот, го засилува дотокот на крвта во коронарните садови,
 • Ги регулира контракциите на срцевиот мускул, ги прочистува крвните садови.
 • Помага во случаj на тахикардиjа и аритмиjа.

Рибофлавин

 • Помага во совладувањето на вознемиреноста,
 • Го превенира развоjот на аритмиjата,
 • Го стимулира заситувањето на клетките со кислород, го намалува тонусот на крвните садови.

Витамин В6

 • Го уништува штетниот холестерин, jа нормализира работата на крвните садови во главата – носот, очите, мозокот,
 • Го активира метаболизмот на липидите,
 • Jа подобрува способноста за размислување.

Витамин В12

 • Полезен за крвните садови на мозокот.
 • Jа регулира смената на фазите на активност и сон,
 • Го подобрува познанието, избавува од нервозност и оштетен вид.

Резултати од испитувањата

Во 2018 година во Националниот институт за срцево здравје се вршеа клинички испитувања на Cardione. Во испитувањата учествуваа 221 човек од различни возрасти, коишто страдаа од покачен крвен притисок.

 • 98% од испитаниците - Стабилизација на притисокот во граници од 130/80 во првиот час по испивањето
 • 97% од испитаниците - Исчезнување на сите симптоми на хипертензија по првите две недели земање на тераписката доза
 • 82% од испитаниците - Исчезнување на сите симптоми на хипертензија по првите две недели земање на тераписката доза
ПОЧНЕТЕ СО ЛЕКУВАЊЕ

Експертско мислење

Хипертензијата е зло на денешницата. Тоа е крајно опасна состојба што може да доведе до непоправливи последици во секој момент. Поради тоа е многу важно навремено да се почне со правилно лекување.

Најголемиот дел од лековите за хипертензија дејствуваат само на нејзините симптоми, со што се јавува потреба постојано да се земаат лекарства. Cardione пак дејствува на причините за болеста, ги зацврстува крвните садови и им ја зголемува еластичноста.

Дава ефекти бргу по земањето, спречува напади и дејствува „одложено“, возобновувајќи ги клетките на крвните садови.

Овој препарат има висока ефикасност при секоја форма на хипертензија

Виктор Стоянов, кардиолог

ШТО ЌЕ ДОЖИВЕТЕ ПО ЗЕМАЊЕТО НА ТЕРАПИСКАТА ДОЗА

Нормален крвен притисок

Здрави крвни садови

Спокоен сон

Силен имунитет

Зголемување на силата

престанете да ризикувате! почнете со лекување што е можно порано!

ПОЧНЕТЕ СО ЛЕКУВАЊЕ

Сведоштва на нашите клиенти

Начин на употреба

по 1 капсула наутро

Се пие пред јадење

по 1 капсула навечер

Се пие пред јадење

Резулатот на земањето на тераписката доза е долготрајна ремисија!

Ја поразува хипертензијатасо
сите нејзини симптоми

 • Го нормализира крвниот притисок по природен пат
 • Ја возобновува еластичноста на крвните садови
 • Го намалува нивото на холестерол во крвта
 • Штити од инфаркт и мозочен удар

Нарачајтесо попуст

04
13
53
50
наместо

Како работиме

Направете нарачка на нашиот веб-сајт

Нашиот оператор ќе Ве побара за да ја потврдите нарачката

Ќе платите кога ќе го примите препаратот